Blijf op de hoogte

#FOMO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Dan ben je altijd als eerste op de hoogte en zit jij al helemaal startklaar zodra de verhuur begint!

227 knusse studio’s en ruime lofts.
fun-home-woman-laptop-happy-laughing-afro-online-using-technology-video-chat_t20_Ggp9bw

Neem contact met ons op

#justaskyourquestion

De verhuur van de studio’s en lofts in One Space is gestart! Op deze website vind je veel informatie over de studio’s en de online verhuur. 

Heb je een vraag? Kijk dan eens in de FAQ, waar de meeste gestelde vragen alvast voor je zijn beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de verhuurmakelaar. De studio’s in One Space worden verhuurd door MVGM.

Bel 088-432 40 80 of mail nieuwbouw.wonen@mvgm.nl
of open een chat via het groene tekstwolkje rechts onder op de pagina!

De verhuur van de studio’s en lofts in One Space is gestart! Op deze website vind je veel informatie over de studio’s en de online verhuur. Heb je een vraag? Kijk dan eens in de FAQ, waar de meeste gestelde vragen alvast voor je zijn beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de verhuurmakelaar. De studio’s in One Space worden verhuurd door MVGM. Bel 088-432 40 80 of mail nieuwbouw.wonen@mvgm.nl of open een chat via het groene tekstwolkje rechts onder op de pagina!