SLEEP
IN ONE
SPACE.
#liveinonespace
Compact en overzichtelijk wonen. Minimalistische luxe. Dat is wat een studio jou biedt. Je woont namelijk in een fonkelnieuwe studio met complete keuken en badkamer.
IT'S ALL IN
ONE SPACE.
#liveinonespace

TAKE A LOOK INSIDE

#onestyle

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafifische effffect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend.De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat.

227 knusse studio’s
young-millennial-browsing-his-phone-on-a-sofa_t20_4lAp1l

VR TOUR
ONE SPACE

#oneimpression
Met de VR tour hieronder kun je impressies van One Space bekijken vanuit de binnentuin. Klik op het blauwe icoontje om ook binnen in een woning te kijken. De beelden die in de VR tour zijn gebruikt, zijn artist impressions. Zo krijg je een beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat je hem volledig hebt ingericht en aangekleed. Er kunnen kleine afwijkingen zijn met de werkelijkheid, en er kunnen aan deze beelden geen rechten worden ontleend. Wil je meer weten over hoe de woning wordt opgeleverd? Deze informatie vind je terug in de veelgestelde vragen.

IMPRESSIE BEELDEN

#onestyle

ONE SPACE voor jou

Alle updates in jouw inbox.
#onemessage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.