WORK
WORK
IN ONE
SPACE.
#workinonespace
Flexplekken en relaxplekken, je vindt het in de gezamenlijke working space. In One Space zijn twee area's met flexplekken ingericht voor een effectieve werkdag!
Direct inschrijven
WORK IN
ONE SPACE.
#workinonespace

GET IN THE BLUE ZONE
AND get things done

Aan het werk

#workinonespace

Wonen en werken vallen naadloos samen in One Space. Want in het gebouw kun je terecht in The Blue Zone, een inspirerende werkomgeving met flexplekken. Voor jou dus geen negen-tot-vijf dag op kantoor! Begin de dag in de gym voor een extra energy boost, lekker thuis douchen en daarna aan de slag. Creatief brainstormen, netwerken, studeren, scrummen of vergaderen: het kan allemaal in de werk- en studie area’s van One Space. Je treft er eentje op de begane grond en op de eerste verdieping.

flexibele werkplekken
WerkenStuderen 02-min

Alles onder een dak

#yourhotspot

Alles onder 1 dak. Hoe ziet dat er uit? Ontdek hoe One Space werkt. Het woonconcept dat net zo veelzijdig is als jij.

Locatie

#thespacetobe

Werken op kantoor of een meeting bij een klant? Vanuit One Space ben je snel op pad. Binnen 2 minuten lopen vind je al een tramhalte, en vanuit daar reis je in 8 minuten naar Delft Centraal. Heb je meer flexibiliteit nodig of wil je eens wat verder reizen? Een eigen auto heb je niet nodig. One Space biedt 10 namelijk volledige elektrische deelauto’s.

ONE SPACE FOR YOU

Alle updates in jouw inbox!.
#onemessage

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.